Başımız sağolsun

Gökşin Sipahioğlu, önceki gün (3 Ekim)  rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. O günden beri tedavisi süren Sipahioğlu'nun ölüm haberi bu sabah (5 Ekim) yerel saatle 08.00'de geldi.
1961 yılında ''füze krizi'' sırasında Küba'ya girmeyi başaran tek batılı gazeteci olması ve 1968 Paris olaylarını yansıtan fotoğraflarıyla dünyaca da aralarında bulunduğu dünyanın sıcak bölgelerindeki çalışmalarıyla dünya çapında tanınan bir foto muhabiri olarak biliniyor.

1. Uluslararası Fotoğraf Festivali

Ustalardan, çıraklarına, çıraklardan öğrencilere ve fotoğraf tutkunlarına buradan sesimizin çıkabildiği son gücü ile haykırıyoruz ve mutluyuz.1. ULUSLARARASI FOTOĞRAF FESTİVALİ 15-23 Ekim 2011'de Bursa'da

Amerika'n Baharı

NEW YORK - Brooklyn ve çevre yollarında eylem yapan yaklaşık iki bin kadar gösterici, köprüye girmek isteyince polis barikatı ile karşılaştı. Göstericileri çember altına alan polis 700 kişiyi gözaltına aldı. Göstericiler, eylemlerini Wall Street yakınlarında Zuccotti parkında sürdürüyor. 

New York’ta başlayan gösteriler, ülke geneline yayılmaya başladı. Boston, ve Los Angeles’ta protesto gösterileri yapıldı. Tırmanan işsizliğe karşı Obama yönetiminden holdingler, finans