Fotoğraf yarışmaları

  • KADIN GÖZÜYLE HAYAT: Anadolu Emeklilik tarafından düzenlenen bu yarışmaya son katılım tarihi 14 Mart 2011'dir. Fotoğrafa ilgi duyan amatör veya profesyonel kadınların katılabileceği bu yarışma 5'nci düzenleniyor bu yıl.  Türkiye Fotoğrafı Sanat Fedarasyon'u danışmanlığınca düzenlenen bu yarışmaya katılım yada bilgi için kadın gözüyle hayat  bağlantıyı tıklayınız.
  • KENT BELGESELİ: Kocaeli Belediyesi'nce düzenlenen bu yarışmada amaç: kentin sorunlarını, çözümlerini fotoğraf yarışması düzenlenerek öneri niteliği kazandırılması amaçlanıyor. Yarışma gönderilen fotoğraf ile çözüm arayışları, kentin sorunlarına karşı sorumlu davranışlar gibi soruların cevapları aranması planlanıyor, detaylı bilgi için kent belgeseli bağlantıyı tıklayınız
  • RİSK: ''Denizli Fotoğraf Topluluğu Derneği'' tarafından düzenlenen yarışmada, Risk konulu fotoğraf ile insan başına gelebilecek kazaların önceden düşünülerek sigortalanabileceğini, deyim yerindeyse ''eşeği sağlam kazığa'' bağlıyarak kazaların önlenemez fakat maddi kayıpları en aza sigorta ile önleyebiliriz mesajını vermeyi amaçlamaktadırlar. Zaten yarışmada ''bermant sigortacılık'' tarafından düzenlenmektedir. Bağlantıyı RİSK tıklayarak detayları öğrenebilirsiniz.
  • Uluslararası düzenlenen fotoğraf yarışmaları ile ilgili bilgiyi FIAP bağlantısını tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder