O fotoğrafçı buraya gelecek!


Ülkemizde sanat severliği gün geçtikte hızını kesmeden artamaya devam ediyor. Bunun son örneğini Alanya'da 8 aylık hamile Elif Demir hatıra olsun diye denizkızı kostümüyle fotoğraf çektirmek istediği vakit şahit olduk.
Kayalıklara ulaşamayan Demir'in yardımına çevrede bulunan halk, önce kayalıklara köprü yapmayı denedi ama başarılı olamadılar. Daha sonra ne yapacaklarını düşünürken devreye mahalle muhtarı girdi. Olaya şahit olan muhtar beylik tabancasını çıkartıp havaya iki el ateş açtı. ''Bu kadına yardım edin, yoksa sizi vururum'' diye tatlı tehdidin ardından ne yapacağını bilemedi. Sonunda fotoğrafçıyı dövme kararı aldılar. 


Aslında yukarıda yazılanların hepsi birer uydurmadan ibaretti. Olayın aslı şöyle gelişti.

 ''Alanya'da 8 aylık hamile Elif Demir hatıra olsun diye denizkızı kostümüyle fotoğraf çektirmek istedi. Kadının kostümle fotoğraf çekildiğini gören magandalar, kadını 'burada böyle çekim yapamazsınız' diye tehdit etti, bir saat boyunca esir aldı. Antalya'da İsmail Saygı
lı ile birlikte yaşadığı 8 aylık hamile Elif Demir doğacak çocuklarına hatıra olması için fotoğraf çekimi yapmak istedi. Bir fotoğrafçı ile anlaşan çift, Alanya'ya gitti.  Sahilin yayındaki bir muz bahçesinde çekim yapan grubu bahçe sahibi O.K. taş atarak kovdu. Çekim bittikten sonra fotoğrafçı gitti. 

İsmail Saygılı; Muhtar 'İbrahim Görgülü' bize, 'Sizin kafanızı taşa sürterim. Kıvılcım çıkartırım. Devletin verdiği bu silahla sizi öldürürüm.' diye tehdit savurdu. Gözaltına alınan Muhtar İbrahim Görgülü ise ''Ben aslında onları darp edilmekten korudum'' şeklinde ifade verdi. 

Haberin aslına baktığımız vakit, 3.sayfa haberlerini andırıyor. Ama elde olan malzeme bu olunca yapacak bir şey kalmıyor. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder