Yeni neslin fotoğraf makineleri

Yeni neslin fotoğraf makinesi, aynasız fotoğraf makineleri... Sony, Canon, Samsung piyasaya teker teker ürünlerini sergilemesi ile, fotoğrafçılarının dikkati çekmeyi başardı. Samsung'un piyasaya çıkarmış olduğu NX10 yeni nesli dijital fotoğraf makinesi, samsung elecktronics, fotoğraf severlere kompakt bir gövde yapısı içerisinde optimum görüntü kalitesi sunuyor.
Aynasız makinelerden ilk olarak size Samsung NX10 tanıtacağız...


14.6 megapiksel APS-C CMOS görüntü sensörüne sahip olan NX10, 3.0 inç büyüklüğündeki kendine  özgü AMOLED ekranı ile fotoğraf severlerin parlak güneş ışığı atında dahi kolaylıkla çekim yapanlarını sağlıyor. Kullanıcıları Samsung NX10 ile sadece fotoğraf değil aynı zamanda HD kalitesinde video kayıtı yapma imkanı sağlıyor. Gümüş ve Siyah renklerden üretilen NX10 ergonomik ve hafif yapısı ile dikkat çekiyor.

Geniş manuel çekim özelliklerine sahip olan yeni nesil Samsung NX10 fotoğraf makinesi Smart Auto otomatik çekim fonksiyonu sayesinde mevcut çekim ortamını analiz ederek duruma en uygun çekim modunun otomatik olarak otomatik olarak belirlenmesini sağlıyor. Kameranın Süpersonik toz temizleme sistemi de görüntü sensörüne bulaşması olası toz ve kir taneciklerini otomatik olarak temizliyor...

(Samsung NX10 2010 tarihinde piyasaya çıkmıştır. Aynasız fotoğraf makineler de ilk olarak NX10 tanıtmak istedik)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder