Antalya Film Festivali yarışma başvuruları açıldı


52.Uluslararası Antalya Film Festivali'nin yarışmalı bölümlerinin yönetmenlik ve başvuru formları, festivalin resmi internet sitesinde yayımlandı.


29 Kasım - 6 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek festivalin, geleneksel ''Ulusal'' ve ''Uluslararası'' yarışmalarına katılım ve başvuru süreçlerini anlatan yönetmenlikle birlikte, başvuru formlarına festivalin internet sitesinden ulaşmanız mümkün. 

Bu yıl, senaryosunun üçte birlik kısmı Antalya'da çekilecek olan uzun metrajlı film projelerinin de ilk kez destekleneceği ''Antalya Film Destek Fonu'' ile ''Kısa Film'' seçkisinde yer almak üzere katılım göstermek isteyen kısa filmciler de, ilgili yönetmenlik ve katılım koşulları için festivalin internet sitesini ziyaret ederek ulaşabilirler. 

''Uluslararası Yarışma'', ''Kısa Metrajlı Film Seçkisi'' ve ''Antalya Film Destek Fonu'' için son başvurular 12 Ekim 2015 tarihine kadar web sitesi üzerinden devam ederken, ''Ulusal Yarışma''ya başvuracak ''Uzun Metrajlı Kurmaca'', ''Belgesel'', ''Animasyon'' ve ''Deneysel'' türde yerli yapımlar için son başvuru tarihi 26 Ekim 2015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder