Yılmaz Güney'in kitapları yayınlanıyor


Türk Sineması'na adını 'Çirkin Kral' olarak kazıyan ve unutulmazlar arasında yer edinen 'Yılmaz Güney'in kitapları 2017 yılında okuyucuyla buluşacak. İthaki yayınları tarafından derlenen ve toparlanan kitaplar 2017 yılının ilk aylarında okuyucuya sunulması bekleniyor. Yeni yıla az bir zaman kala bu haberi duymak bizleri çok mutlu etti, sizleri de o mutluluğun içerisine katmak istedik.

Yönetmenliği ve oyunculuğu ile tanınan Yılmaz Güney'in roman, senaryo, şiir, öykü ve edebiyat dışı eserlerini bir araya getiren İthaki Yayınları onun yazar yönünü gözler önüne sermeye hazırlanıyor. 7-15 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenecek .Çukurova 10.Kitap Fuar'ında, Yılmaz Güney kitapları yıllar sonra ilk kez kendi memleketinde ilk olarak okurlarıyla buluşacak. İthaki Yayınları, Yılmaz Güney yapıtlarından
ilk olarak Ocak 2017'de 'Boynu Bükük Öldüler' isimli romanını ve 'Umut' isimli senaryosunu yayımlayacak.

Çukurova 10.Kitap Fuar'ında 7 Ocak 2017 Cumartesi günü Fatoş Güney'in de konuşmacı olarak katılacağı ''Yılmaz Güney'in özlediği, düşlediği şehir: Adana/Umut filmini serüveni'' başlıklı bir de söyleşi düzenlenecek.