Kodak Z980 genel bakış

Kodak EasyShare Z980 dijital fotoğraf makinesi : Kodak dijital fotoğraf makinesi ürün serisinin 24x optik zumlu yeni üyesi Kodak EasyShare Z980 modelini duyurdu. Yüksek zum yeteneğine sahip olan Kodak Z980 dijital kamera göz alıcı kontrolleri ve sürekli Kodak'ın yüksek kalitede fotoğraflar veren yenilikçi Smart Capture (Akıllı Çekim) teknolojisi ile dikkat çekiyor. Güçlü bir yapıya ve çok yönlü kullanım özelliklerine sahip olan Kodak EasyShare Z980 dijital fotoğraf makinesinde 26 mm geniş açı çekim özelliği, profesyonel kalitede görüntü
sabitleyicili 24x optik zum objektifi, dikey deklanşör ve harici flaş yuvası bulunuyor. Kodak Z980 fotoğraf makinesi Smart Capture fonksiyonu ile mükemmel fotoğrafların kolaylıkla çekilmesini sağlıyor.


Kodak Z980 Megazum fotoğraf makinesi
Kodak Z980'in fotoğraf makinelerinden daha fazlasını elde etmek isteyenler kullanıcılar için ideal bir model olduğunu ifade eden Eastman Kodak Company Başkan Yardımcısı ve Dijital Çekim ve Cihazlar Genel Müdürü John Blake sözlerine şöyle devam ediyor: "Esnek kullanım sunan objektifi, ayarları otomatik olarak yapan özel Smart Capture fonksiyonumuz eşliğinde müşterilerimizin gün ışığı ile gece arasında yakın çekimden manzara çekimlerine kadar tüm koşullarda harika fotoğraflar çekmesini sağlıyor." Kodak Z980 megazum dijital fotoğraf makinesinin 2009 ilkbaharında 399.95 USD fiyatla satışa sunulması bekleniyor (Şuan için üretimine ara verilen makinenin piyasa değeri ortalama 280-300 $ arasında değişmektedir).




Kodak Z980 fotoğraf makinesi özellikleri
• kodak'a özel Smart Capture özelliği
• 26 mm geniş açı, 24x optik zum ve görüntü sabitleyici özellikli Schneider-Kreuznach Variogon objektif
• HD fotoğraf ve video çekimi
• Dikey fotoğraf çekimleri için dikey deklanşör bağlantısı
• Opsiyonel Kodak P20 flaş kullanımına olanak tanıyan flaş yuvası
• 12 megapiksel çözünürlük
• Parlak ve zengin detaylı 3 inç LCD ekran
• Kodak Wı-FI ve Kodak SDHC/SD hafıza kartları ile uyum





Kodak EasyShare Z980 aksesuarları
Yeni Kodak EasyShare Z980 megazum dijital fotoğraf makinesi ile kullanılabilecek aksesuarlar arasında Kodak Li-İyon şarj edilebilir dijital kamera batarya ve şarj kitleri, Kodak SD ve SDHC hafıza kartları, Kodak taşıma çantaları ve daha pek çok seçenek yer alıyor.

Bilgi için tıklayınız...

''pro-summer makinelerin gelmiş olduğu son nokta gözler önünde. SLR makinelerin DSLR karşı savaşında kimin galip gelip gelmiyeceğini bilmeyiz. Şimdiler de DSLR makine kullanıcıları için bir makineleri vazgeçilmezken, biraz geçmişe bakmaları gerekir. Daha düne kadar filmli makineler hayatlarının bir parçasıydı (hala bizim içinde öyle) ancak teknoloji onu tozlu rafına kaldırdı. Sanırsam şimdiler de sıra acaba DSLR makinelerde mi sorusunu akıllara getiriyor...''





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder